Blog energetisch werk
Omdat je energie niet kunt zien, wordt het vaak als vaag en als 'spiriwirie' weggezet. Maartje Wietske schrijft over haar eerste ervaring met energiewerk.

Energiewerk: Allereerst wat is energie?
‘Energie’ is momenteel het meest besproken onderwerp in het nieuws, maar deze energie bedoel ik niet… Ik leg het hieronder uit.

Energie is een fundamentele natuurkundige grootheid. Dat wil zeggen, dat het een meetbare eigenschap is van een natuurkundig verschijnsel. De energie die ik bedoel, is voelbaar in je lijf en alles IS energie, de bomen, de mensen, de natuur, een tafel… ga nog maar even door.
Het is alleen niet zichtbaar.
Mede omdat deze energie ongrijpbaar is, wordt deze energie weggeschreven als spiriwierie.

Het fijnste is als je het gaat ervaren, zodat je er zelf een oordeel over kunt vormen.

Mijn eerste ervaring met energiewerk is al weer enige jaren geleden en was wonderbaarlijk.
Hoe leg ik dit aan jou uit? Er zijn meerdere manieren, ik pak deze er even bij:
Als je een relatie aangaat met iemand, krijg je daar energielijnen mee, deze kan je met het blote oog niet zien. Met die energielijnen ging ik tijdens mijn eerste ervaring aan de slag.
Kijk, ik had wat onenigheid (door toedoen van een ander) met een vriendin en dat zat me erg hoog. De coach waar ik op dat moment bij was, bracht me naar het moment wanneer dat gebeurde en vroeg me m’n vriendin voor mij te zetten en of ik ook lijnen zag; ik zag ze heel duidelijk. Vriendelijk vroeg de coach mij of ik ze door wilde knippen/ zagen/ snijden, of wat het beste bij mij paste op dat moment. Dit leek nog niet zo eenvoudig, maar uiteindelijk lukte het samen met liefdevolle coaching.

Toen de sessie was afgelopen, vertelde de coach mij dat ik niet raar op moest kijken als m’n vriendin contact met mij op zou nemen. Ik keek de coach ongeloofwaardig aan en de coach zei: “Dit is energiewerk”. En inderdaad na drie dagen kreeg ik een appje of we samen een kop koffie wilden gaan drinken en een wandeling maken in het bos.

Wat was ik ontzettend blij en ontroerd dat dit gebeurde. Mijn vriendin is ook erg blij dat we nog steeds een goed contact hebben.

Met beide benen op de grond kan je zo mooi energiewerk doen, als je dit energiewerk vanuit je hart doet en met veel liefde dan komt er een bak met energie los!

Er zijn natuurlijk verschillende manieren – dat schreef ik al – om met deze energie te werken. Je mocht nu even meekijken, voelen en lezen over deze ervaring.

Mijn klanten en ik worden hier zo blij van. De wereld en jouw wereld worden er een stukje mooier van.

Bij OntspannenZIJN geven we je de liefdevolle bedding waarbij je helemaal jezelf mag en kunt zijn. Heb jij ook oude overtuigingen of ‘last’ van personen en/of ervaringen, dan kunnen wij je daar in ondersteunen om helemaal in je kracht komen te staan.
Liefdevol jezelf zijn; hoe prachtig is dat?

Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak en we zijn er voor jou!

Met een ontspannen groet, Maartje Wietske

We zijn er voor je en zien je graag

deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je nu meer weten over wat wij voor jou kunnen doen en op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

meer blogs

Stel je doelen in 2023 met Ontspannen zijn

2023!

Een nieuw jaar is begonnen. Hoe gaat het met jouw nieuwe doelen? Bernard geeft een tip hoe je het dit jaar wel vol houdt.

lees verder...
Blog aanvaarden wie je bent bij Ontspannenzijn

aanvaarden

Aanvaarden. Aanvaarden hoe jij bent. Kun jij dat? Of luister je toch steeds naar dat kleine stemmetje in je hoofd? Bernard schreef er over.

lees verder...

bedankt voor je inschrijving voor onze nieuwsbrief