Ik kan in deze herfsttijd zo verlangen naar een kop warme chocolademelk en ja... mét slagroom. Herken je dat? Bernard vertelt:

Na een boswandeling waarin ik de grote verscheidenheid aan paddenstoelen, mos en de vele kleuren van de bladeren thuis nog voor mij zie, met mijn kop choco, koffie of thee, geniet ik nog na, voel ik de rust van dat moment in het bos. Herken je dat?

Soms heb ik moeite om dat te zien en zie ik in de vallende bladeren alleen de aankondiging van de winter, de korte dagen, regen, harde wind en het meer binnen zitten. Herken je dat?

En word jij daar dan somber van? Associeer jij de herfst ook weleens met donker en word jij daar somber van? Raak je in een dip?

Dan is het tijd voor innerlijke rust en ontspanning.

TIJD VOOR JEZELF

Een moment om helemaal bij te komen van de drukte van de dag.

Bijkomen van het gevoel van die somberheid.

Maartje Wietske en Bernard van OntspannenZIJN bieden je graag de oplossing.

Via de Being Authentic Methode brengen wij je in een diepe ontspanning zodat jij je energiek en ontspannen voelt en dit gevoel mee neemt naar huis waar je het een tijd met je mee kan dragen.

Dat wil jij toch ook?

We zijn er voor je en zien je graag

Maartje Wietske en Bernard

deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je nu meer weten over wat wij voor jou kunnen doen en op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

meer blogs

Blog aanvaarden wie je bent bij Ontspannenzijn

aanvaarden

Aanvaarden. Aanvaarden hoe jij bent. Kun jij dat? Of luister je toch steeds naar dat kleine stemmetje in je hoofd? Bernard schreef er over.

lees verder...

bedankt voor je inschrijving voor onze nieuwsbrief