afbeelding blog innerlijk kind ontspannen zijn
Hoe vaak zit jij nog op een schommel of hinkel jij een hinkelpaadje op het voetpad? Maartje Wietske vertelt waarom het zo belangrijk is om aandacht te geven aan je innerlijke kind.

Gelukkig kan ik mij nog steeds laten gaan als ik bijvoorbeeld een schommel zie of een kabelbaan. Ik word dan als een kind zo blij; als een magneet word ik er naar toe getrokken, ik MOET even schommelen of van die kabelbaan af.
Vaak kreeg ik te horen: “Doe niet zo kinderachtig!”
Hu, ik vind dit gewoon leuk, waarom is dit vrije gevoel van de haren in de wind, genieten van de swung in je buik alleen voor kinderen??

Hoe mooi is dat, dat je ‘gewoon’ jezelf mag en kan zijn!

We worden geboren en al van jongs af aan, als je opgroeit, ontwikkel je bepaalde overtuigingen en overlevingsmechanismen.
Helaas zijn dat voor veel mensen vaak overtuigingen van: “Ik ben niet goed genoeg.” of “Het is allemaal mijn schuld.”
Iedereen heeft vast wel wat of heel veel meegemaakt en wij bij OntspannenZIJN ondersteunen je in het vinden naar je eigen kracht, je eigen zijn.

Je innerlijk kind kan beschadigd zijn door een traumatische gebeurtenis, maar ook door gebeurtenissen die herhaaldelijk zijn voorgevallen (zoals bv tekort aan liefde, tekort aan aandacht, misbruik, mishandeling).

Als je overtuigingen jou niet meer dienen, kan je bij OnstpannenZIJN er mee aan de slag en je transformeert dan naar de kracht in jezelf, je mag gaan stralen als geen ander! Hoe mooi is dat!

Hoe weet je dat je innerlijk kind om aandacht vraagt?

  • Je kan erg heftig reageren.
  • Je vindt het moeilijk om hulp te vragen.
  • Je stelt dingen makkelijk uit.
  • Te veel eten, te weinig eten.
  • Angsten, hechtingsproblemen (hier kom ik in een later blog op terug).

Als je tot de ontdekking bent gekomen dat je innerlijk kind extra liefde en aandacht kan gebruiken dan ben je van harte welkom bij OntspannenZIJN.

Wij geven je de warme bedding waarin jij goed gedijt, waar jij gaat stralen en in je kracht komt te staan.

Voel je welkom in Dedemsvaart bij Bernard en in Lemele bij Maartje Wietse.

We zijn er voor je en zien je graag

Maartje Wietske en Bernard

deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je nu meer weten over wat wij voor jou kunnen doen en op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

meer blogs

blog ontspannenzijn over gewoontes

gewoontes

Hoe strik jij je veters? Denk je daar bij na? Nee, dat doe je uit gewoonte. Zoals zo veel dingen in je leven. Maar hoe kun je nu een (ongewenste) gewoonte veranderen? Bernard legt dit uit.

lees verder...
Blog wordt verliefd

wordt verliefd!

Deze blog gaat over verliefd worden. Verliefd worden op de doelen van je leven. Dat maakt dat je ze ze sneller bereikt. Bernard vertelt er over.

lees verder...

bedankt voor je inschrijving voor onze nieuwsbrief