Ontspannen zijn
Vakantie is heerlijk. Maar voor je het weet, ben je de vakantie al weer vergeten. Hoe hou je nu jouw vakantiegevoel langer vast??

“Heb je een leuke vakantie gehad?”

De meest voorkomende vraag van collega’s en klanten in deze periode. De weken zijn voorbij gevlogen en je zit zo weer in het ritme van de dag.

Of je nu één, drie of vijf weken vakantie hebt gehad, feit is dat je na een paar minuten op je werk aanwezig te zijn en elkaars verhalen gehoord hebt, je in korte tijd opgeslokt wordt door allerlei besognes.

Vergeet de ouders niet die je “moet” verblijden met een bezoekje. Ze zijn immers benieuwd hoe je het hebt gehad. Ik weet nog wel dat ik dat altijd wel een crime vond, ik wilde graag eerst alles op orde hebben, terwijl het eigenlijk ook wel even kan wachten.

Heb je een gezin met kinderen, dan is het voor hen ook spannend. Misschien vragen ze zich af: in welke klas kom ik, welke juf of meester krijg ik, zitten m’n vriendjes en vriendinnetjes wel bij mij in de klas? Allemaal spannende dingen.

Bij een één- of tweepersoons huishouden kunnen er nog andere zaken spelen. Zeker is dat bij iedereen die weg geweest is, het vakantiespul weer opgeborgen en weggewerkt moeten worden.

Het is bewezen dat je het vakantiegevoel binnen een week al weer kwijt bent en de meeste mensen balen daar dan van. Daar lees je verder in deze blog meer over.

Voor mezelf was het makkelijk, omdat ik alleen woon en geen rekening met iemand hoef te houden en geen verantwoording naar anderen hoef af te leggen. Er zijn dan ook geen verwachtingen bij een ander, wat rust geeft.
“Als je wat verwacht, kan je namelijk teleurgesteld worden.”

  • Wil je dat vakantiegevoel en de ontspanning die je ervoer wat langer laten duren?
  • Heb je graag vaker deze fijne rustgevende momenten, het liefst om de paar weken, of om de paar maanden?
    Wij hebben de oplossing voor jou en je hoeft geen koffers te pakken!

Wij brengen jou, in onze praktijk van OntspannenZijn in Lemele en Dedemsvaart, in een diepe ontspanning. Deze ontspanning kan gelukkig wel een poosje langer dan een week aanhouden.

Wil je meer weten over verder- en dieper- ontspannen? Wij vertellen jou graag zonder oordeel wat we voor jou kunnen betekenen.

We zien je graag!

Een heel ontspannen Najaar!

We zijn er voor je en zien je graag

Maartje Wietske en Bernard

deel dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je nu meer weten over wat wij voor jou kunnen doen en op de hoogte blijven van onze laatste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

meer blogs

Ontgrendel je hersenen Blog van OntspannenZijn

ontgrendel je hersenen

Wist jij dat jij zelf kunt bepalen of jij je doelen haalt of niet? Dit wordt bepaald in je onderbewuste brein. En je kunt dit zelf beïnvloeden. Bernard vertelt er over!

lees verder...

gebruiksaanwijzing

Maartje Wietske schrijft in deze blog hoe zij kijkt naar ‘een gebruiksaanwijzing’ voor volwassenen en kinderen. Zij pleit voor een leven zonder een gebruiksaanwijzing…

lees verder...
blog Emotionele blokkade OntspannenZijn

Emotionele Blokkades

Soms heb je klachten, waarvan je de oorsprong niet weet. Het kan zijn dat je ergens een emotionele blokkade hebt. Bernard vertelt hier meer over en wat je er aan kunt doen.

lees verder...

bedankt voor je inschrijving voor onze nieuwsbrief