onze werkwijze

hoe fijn zou het zijn als...

jij weer grip op je leven hebt

je meer energie zou hebben

je meer jezelf kunt zijn

Dit is mogelijk als je meer vanuit ontspanning leeft!

Wij werken met de  Being Authentic Methode. Dit is een methode die jou via respectvolle aanraking in contact brengt met jouw Ziel, jouw ZIJN. Met de 19 verschillende ‘touches’ van Being Authentic kom je in contact met je lichaam en dat brengt je in een diepe ontspanning. Je lichaam voelt zich vrij en gedragen. Hierdoor worden blokkades in je lijf opgeruimd. Emoties en ook informatie over je diepste zelf komen boven en overtuigingen laat je los. Je komt van je hoofd in je hart, van DENKEN in VOELEN. 

Maar natuurlijk kan de Being Authentic Methode ook ingezet worden voor een Ontspanningssessie.


wat levert een coachingstraject op?

coachingstraject

Na het maken van een afspraak, sturen we jou een intakeformulier, waarop je aangeeft waar je tegenaan loopt en graag hulp bij wilt.

Door middel van een meditatie en gebruik van klankschalen word je in ontspanning gebracht. Met open vragen en lichte aanraking kom je bij de kern van je probleem. Je krijgt inzicht waar dit probleem vandaan komt en welk verlangen er onder ligt. Je voelt op een diepere laag in je lichaam de verschuiving die plaats vindt. Deze wordt verankerd, zodat je de verandering in je dagelijks leven kunt integreren. 

Tijdens de sessie lig je met je kleren aan op de behandeltafel, desgewenst onder een deken. 

tarief

Coachingstraject (4 sessies):
€ 440

Betaling in twee termijnen:

€ 220 per termijn

ontspanningssessie

Door middel van de meditatie De Innerlijke Glimlach kom je in je lichaam, waardoor je meer en meer ontspant. We behandelen de voor- of achterkant van het lichaam met aanrakingen over je hele lichaam. Je gaat je energie weer voelen stromen en hierdoor ontspant je lijf, zodat je beter in je vel zit. Je gaat van denken naar voelen.

tarief

Een uur zonder coaching: € 75

proefsessie

Wil jij zelf eerst eens ervaren wat het is om helemaal ontspannen te zijn? Boek dan een proefsessie van een half uur. We vertellen je dan over onze werkwijze en natuurlijk krijg je een verkorte behandeling. Tijdens deze behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel, desgewenst onder een deken. 

tarief

Een half uur zonder coaching
€ 37,50

neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!