valentijnsactie

Maak kans op een gratis proefsessie van een half uur.

ter waarde van € 35!

Liefde is dat die ander niets anders hoeft te zijn dan wie hij/zij is.

valentijnsactie

De mooiste definitie van Liefde die ik in een opleiding heb geleerd:
Liefde is dat die ander niets anders hoeft te zijn dan wie hij/zij is.’

Die ander hoeft niet anders te zijn dan die is, om jou te ontmoeten. Kijken naar die ander zonder dat ik die ander wil veranderen of dat die ander zichzelf hoeft te veranderen.
Dat je bij iemand kunt zijn en echt helemaal kunt zijn wie jij bent. Vanuit onvoorwaardelijke liefde.

 

Hoe vaak is dat niet anders. We stellen voorwaarden in een relatie. We willen iets terug voor wat wij in de relatie stoppen.

In een eerdere relatie van mij verwachtte mijn partner dat ik haar zou helpen te veranderen. Nou… ik voelde me heel belangrijk daarin. En ja… als Zij zou veranderen, zou mij dat ook heel gelukkig maken natuurlijk. Dan kon ik wel een relatie met haar aangaan. Tot ik erachter kwam dat ik dat helemaal niet kón. Dat er geen voorwaarde kán zijn voor een relatie. Vooral niet om de ander te willen / kunnen veranderen. Je wordt er beide niet gelukkiger van. Zij kon alleen zichzelf veranderen. De relatie werd uiteindelijk beëindigd.

Dus…. mag die ander helemaal zijn die hij/zij is en parallel daaraan: mag ik helemaal zijn wie ik ben.

Liefde is: ik ben goed wie ik ben. Ik mag en kan zijn wie ik ben. Met alles erop en eraan. Ik hoef niks minder angstig, paniekerig, wanhopig, egoïstisch, jaloers, controlerend, bitchy, macho…. Ik hoef niks anders te zijn dan ik nu ben. Dat is onvoorwaardelijke liefde.

En dat geldt niet alleen in een relatie naar de ander, maar vooral ook in de relatie met jezelf. De onvoorwaardelijke liefde voor jezelf! Dat je veilig bent bij jezelf. Lief bent voor jezelf. 

Met Valentijnsdag sturen we onze geliefde of een geheime liefde een kaartje. Maar het mooiste cadeau wat je kunt geven aan de ander èn aan jezelf is, dat je helemaal mag zijn wie jij bent. Dat kun je de ander en jezelf letterlijk laten voelen.

Raak jij jezelf wel eens aan op een manier zoals je een ander zou aanraken? Liefdevol? Vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf? Hoe voelt dat? Je kunt in een diepere ontspanning komen. Daarin kun jij jezelf ontmoeten.

Om deze onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te ervaren hebben wij  een Valentijns actie voor jou. Wij geven 4 gratis proefsessies weg ter waarde van
€ 35

Klik op de actiebutton en maak kans op één van deze gratis sessies!

Valentijnsactie Ontspannen ZIJN

Ja, ik wil kans maken op een gratis proefsessie!

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op de gratis proefsessie van een half uur ter waarde van € 37,50.

Als je deelneemt aan één van onze acties krijg je automatisch onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kunt je altijd afmelden via de link in de nieuwsbrief. 

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.